Retourvoorwaarden

Retourneren kan altijd gratis

Bij DecoWish krijg je 30 dagen bedenktijd. In die 30 dagen mag je het artikel bekijken. Precies zoals je dat in een winkel ook zou doen. Is het niet wat je zocht? Dan mag je het gratis retourneren bij een PostNL punt bij jou in de buurt. 

Wanneer gaat de 30 dagen bedenktijd in?

De 30 dagen bedenktijd gaat in op het moment dat jij je bestelling ontvangt.

Mag ik alles binnen 30 dagen retourneren?

In principe heb je het recht om alles te retourneren, zolang je alles in de originele staat behoudt. Dit betekent het volgende: 

• Zorg ervoor dat de artikelen die je retourneert (indien mogelijk) in de originele verpakking zitten, met alle labeltjes eraan en zonder gebruikssporen.

• Je mag een artikel passen, betasten en bekijken, zoals je dat in een winkel zou doen.

Welke artikelen kan ik nooit retourneren?

Zoals gezegd heb je het recht om jouw aankoop te retourneren zolang je alles in de originele staat behoudt. Dat betekent automatisch dat je deze artikelen niet kan retourneren: 

Wettelijk gezien heb ik toch 14 dagen bedenktijd?

Klopt. Dit is je ‘herroepingsrecht’: binnen 14 dagen mag je aankopen zonder opgaaf van redenen terugsturen. Maar wij willen je graag wat langer de tijd geven en hebben de bedenktijd verlengd naar 30 dagen.

Om gebruik te maken van uw retourrecht kunt u contact opnemen via: info@decowish.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Na je retourmelding heb je 14 dagen de tijd om je gekochte product te retourneren. 

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password